Zpracování údajů

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOTŘEBITELE

Ing. Radka Myšková - Šperky z Mexika - shromažďuje osobní údaje o spotřebitelích (adresní, identifikační a popisné) poskytnuté se souhlasem spotřebitele. Uvedené osobní údaje jsou shromažďovány za účelem:

  • ZPROSTŘEDKOVÁNÍ OBCHODU A SLUŽEB NA ZÁKLADĚ POŽADAVKŮ OD SUBJEKTU ÚDAJŮ
  • PROVOZOVÁNÍ VĚRNOSTNÍHO PROGRAMU OZNAMOVATELE URČENÉHO PRO SUBJEKT ÚDAJŮ

Osobní údaje subjektů údajů jsou zpracovávány po dobu existence maloobchodního a internetového prodeje provozovaného Ing. Radkou Myškovou - Šperky z Mexika


Pokud dodavatel zpracovává osobní údaje, pak musí dále spotřebitele informovat: o jak bude s těmito údaji nakládat a kterou část, komu a z jakých důvodů bude předávat, o jakým způsobem může spotřebitel tyto údaje měnit a kontrolovat, o jakým způsobem může spotřebitel svoje údaje nechat vymazat.


Spotřebitel souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Ing. Radce Myškové, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně pomocí odkazu uvedeného na konci obchodního sdělení odvolat.


Nakládání s osobními údaji kupujících podléhá úpravě zákona 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Ing. Radka Myšková se zavazuje, že osobní údaje Kupujícího nepředá třetím stranám.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení